Dessa ljuvliga bullar med smak av smörkola är helt fantastiska. Tycker även att dessa håller sig saftiga och goda längre än många andra recept jag testat
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Jag tycker väldigt mycket om vaniljkräm. Förut bakade jag vaniljbullar ganska ofta och de var supergoda nybakade men jag tyckte inte att de gick så bra att frysa
06 Aug. 12. 45. Bullar med hallonkompott. 1kommentarer. Så var det dags för bullar igen. Denna gång med hallonsylt i och sedan kristyr och torkade jordgubbar ovanpå
Sätt ugnen på 200°. Gör en sats vetedeg (se grundrecept) och dela den i två delar. Kavla ut halva degen, och hyvla över 250 g ODENSE Nougat samt 100 g smör
Smula jästen i en degbunke, tillsätt mjölken och rör tills jästen har löst sig. Tillsätt kesella, smör i klickar, salt, kardemumma, socker och mjölet blandat med hjorthornssalt