Bästa glutenfria pajdegen Det här blir verkligen en lyckad pajdeg för dina salta pajer. Äntligen har jag kommit på hur man gör en bra glutenfri pajdeg värd namnet Katinkas Kitchen
Grönkålspaj med ädelost och valnötter Ingredienser Pajskal 125 g Smör 3 dl Vetemjöl 3 msk Vatten 150 g färsk grönkål 1 st stor gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk Olivolja 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar 3 st Ägg 1 Recept.se
Grönkålspaj Pajdeg. Finfördela smöret i mjölet. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform Hemmets Journal
God paj med Fetaost, Oliver, Soltorkade tomater och Västerbottenost Igår gjorde jag en så god paj till middagen. Jag och Marko var barnfria och då passade vi på att fylla pajen med sånt som inte barnen gillar RosaChoklad
Vegetarisk Halloumi paj Alltså, hörrni. Hur god ser inte denna halloumi paj ut att vara eller. Verkligen en riktigt 'golunch'. Idag har jag varit hemma och vabbat oliviaae