I dag blev det lite småkakor till kaffet. Dessa har jag fyllt med lite mini marshmallows och nutella. Syltkakor/grottor, kola gråttor, nutella grottor, you name it
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Denna helg har spenderats hemma i Hoting, hos mor och far. Där har jag myst med katten Kotten, ätit hiskeliga mängder mat samt bakat med varenda skål, bytta, slikepott och fat mamma äger
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus
Receptet kommer från Jennie Benjaminssons fina kokbok "Kalasgott". Det här brödet, som görs hur lätt som helst i en långpanna, gjorde jag igår som tillbehör till middagen
Varför förkorta. Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln. En god och matig sallad att servera till vårens grillsessioner kanske
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost