Marmelader

Marmelader

  • 5 Recept
Vad vi gjorde med plommonen?

Vad vi gjorde med plommonen?

Tänk, det blev en härlig vändning i höstvädret här nere i går, från en gråmulen och blåsig förmiddag övergick det till en solig och lite mindre blåsig eftermiddag
Plommon Marmelad

Plommon Marmelad

Nu är det dax att förvandla höstens plommonskörd till en ljuvlig marmelad. Fantastiskt till morgonmackan eller till ostbrickan
Fransk rabarbermarmelad

Fransk rabarbermarmelad

Ingredienser Portioner. 1 liter 1 kg späd rabarber 1 kg strösocker 30 g smör Lägg till i inköpslistan
Rabarbermarmelad

Rabarbermarmelad

Ingredienser 500 gram rabarber , i bitar 1 st ekologisk citron 0,5 kg syltsocker 0,5 tsk kardemumma, malen Köp receptet
Rabarbermarmelad

Rabarbermarmelad

Skölj och skär den oskalade rabarbern i ca 2 cm långa bitar. Häll vatten och socker i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning tills sockret är helt smält