Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör1 1/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. ca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
Vi har liksom förälskat oss lite i Polen och är där så ofta vi kan. Det är inte bara folket som är trevliga utan även maten som är otroligt god därför gjorde vi en liten variant av något som vi vanligtvis äter när vi åker på besök
Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Fylld ugnsstekt fläskfilé. Skär fläskfilén på längden, så man kan rulla ihop den som en rulle sedan
Vi åt Souvlaki gjord på citron- , rosmarin- och vitlöksmarinerad fläskfilé, en kylig tzatziki, en stingig avokadoröra och till allt dettta en grekisk sallad