Fisk

Fisk

Ugnsstekt lax med romsås

Ugnsstekt lax med romsås

Jag tycker själv att detta ser rätt gott ut. men det var faktiskt ingen höjdare. Har läst flera tips om att man ska täcka laxen med majonnäs eller crème fraiche för att den ska bli extra saftig
Ugnsstekt lax med kall dillsås

Ugnsstekt lax med kall dillsås

Fisk. Tillaga i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter, tills fisken är genomstekt. 06 Feb. 07. 32. Ugnsstekt lax med kall dillsås
Kall sås till lax

Kall sås till lax

Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak

Helstekt röding på jämtvis

Rensa fisken men låt huvudet sitta kvar. Slå grädden över fisken, tillsätt dill och gräslök samt messmör