Blanda havregryn och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Skala och finhacka löken. Blanda färs, lök, ägg, salt, svartpeppar och chiliblandning med havregrynen
Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i lite sprayolja i stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig
Hoho, här ekar det på bloggen, det blir tyvärr dåligt med inlägg nuförtiden. och kära bloggvänner därute, jag läser era bloggar men har inte alltid tid att kommentera
Receptet sorteras in under kategorin Viktväktarrecept och kommer från tidningen Må Bra. Receptet sorteras in under kategorin Viktväktarrecept och kommer från tidningen Må Bra
Grundreceptet är egentligen ett gammalt viktväktarrecept, men ni vet hur det är när jag försöker följa recept… Det går inte utan nästan alla ingredienser byttes ut och ändrades om