Denna vecka blev en riktigt skön jobbvecka med ynka 2 jobbdagar, såhär borde man ha det jämt. ) Idag blev det lite shopping på Citygross efter jobbet, eller ganska mycket för det var ju rätt tomt i kylen efter semestern
I salladen hade jag. Blandsallad. Körsbärstomater. Avokado. Granatäpple. Pumpakärnor. Brieost. Gurkablommor, skär gurkan mitt i tur på längden och skala sen långa skivor med en potatisskalare
Helgen närmar sig med stormsteg. Ser verkligen fram emot London tillsammans med vänner. Kommer bli mycket mat & dryck så jag var duktig och tog en löprunda på lunchen idag
Då var det måndag igen. Maken är hemma och ordningen är återställd. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
1. Pensla brödskivorna med lite olivolja och strö över parmesanost. Lägg brödskivorna på en bakplåt och baka i 175 grader ca 15 minuter eller tills brödskivorna är gyllenbruna och knapriga