Superenkelt och fort går dessa potatisar. Perfekt om man är 2-4 personer, dessutom gooda. ). 4 port225 grader800 g potatis½ dl olja2-3 vitlöksklyftorsalt, pepparbasilka, timjanSkala och skiva potatisen tunt, gärna med en matberedare
Här hemma är det, som märkts, klent med inspirationen att få fast maten på bild och skriva om den. Dock lagas det mat nästan varje dag men det är varianter på samma, samma hela tiden som det redan finns recept på sedan tidigare
Ugn 200°. Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar. Bryn dem i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggryta till ris. Det är upp till dig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med lite färskriven parmesan
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god