Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången
Jag passade på att köpa en fin ytterfilé när jag handlade häromdagen. Den täckte jag med kryddor och helstekte i ugnen tillsammans med en potatisgratäng som blev något utöver det vanliga
Foto. Pia Ca 417 kcal/port 4 port 4 bakpotatisar 400g benfri kotlett 1 msk smör salt och peppar ca 1 msk kebabkrydda 2 dl matyoghurt 8% 2 dl gräddfil 1 röd lök Gör så här
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Knådfritt bröd med endast en jäsning - Superlätt att baka. (ca 20 st). Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>