Stek lammytterfileerna hastigt i panna. Tag ut lammytterfileerna låt dem vila. 6-8 hg Lammytterfilé. Lägg upp på tallrik 3 morötter ovanpå 4 bitar lammytterfilé, intill en bit potatisterrin och servera Lars-Eriks specialsås (eller annan efter tycke och smak) i separat liten såsskål på tallriken. 6-8 hg Lammytterfilé
700 g Scan Gourmet lammytterfilé. Sätt ugnen på 200°C. Skala och skiva rotfrukterna och löken tunt. Smörj en ugnssäker form och varva rotfrukterna med osten, salt och peppar
Under påskhelgen lagade jag en fin lammstek som marinerades ett dygn före tillagning i ugn. Marinaden av färsk rosmarin, vitlök, olivolja och citron förhöjer smaken av lammsteken och köttet blir riktigt mört och gott
lammet. Ja, jag älskar verkligen lamm, faktum är att det nog är mitt favoritkött till och med även om jag kanke inte äter det lika ofta som jag skulle vilja