Paj

Paj

  • 6 Recept
Vegansk paj med spenat och svamp

Vegansk paj med spenat och svamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pajskal 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 3 msk sesamfrön 0,5 tsk salt 125 gram mjölkfritt margarin 2,5 msk vatten , kallt Pajfyllning 1 st purjolök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 500 gram champinjoner 1 msk rapsolja 250 gram färsk bladspenat 1 tsk chiliflakes 0,5 tsk paprikakrydda 1 tsk salt 2 krm svartpeppar , malen Vegansk äggstanning 100 gram vegansk pizzaost 2,5 dl Havregrädde 0,5 dl Havredryck 0,75 dl vetemjöl 1 tsk paprikakrydda 1 tsk salt 2 krm svartpeppar , malen Garnering 6 st färsk sparris 6 st körsbärstomater Köp receptet
Vegansk broccolipaj

Vegansk broccolipaj

Äntligen har jag lyckats knåpa ihop ett riktigt gott och krämigt pajrecept. Nästa paj blir nog en ost- och skinkvariant, eller kanske skagenvariant, eller kanske ädelost och grönkål, eller kanske…
Broccolipaj

Broccolipaj

Broccolipajen så galet god och förvånandsvärt lättlagad. Broccolipaj (ca. Pajdeg. Arbeta ihop pajdegen och tryck ut i en smord pajform
Vegansk påskpaj

Vegansk påskpaj

Pajskal. Kavla ut pajdegen och klä en pajform, låt den sticka upp lite över kanten. Fyll pajskalet först med spenaten i ett tunt lager i botten
Kantarell paj

Kantarell paj

Mumsig Kantarell paj. Jag älskar kantareller och denna paj är jätte god och krämig. Ställ sedan in i ugnen i ca 20 minuter, eller tills pajen fått en fin färg