Röka abborre Igår var vi hela familjen hemma hos mamma och pappa, vi fixade i trädgården och monterade upp alla utemöbler och grillar Delikatessboxen
Nopi – nästan ett år senare Som ni trogna läsare vet är jag ett stort fan av Yotam Ottolenghis matlagning. Vegetariska kokboken Plenty kan jag inte prisa nog och jag var så laddad att besöka Nopi att jag firade min födelsedag där förra året Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Servettbrytning: Abborre Kanske att fisken blev väl stor för tallriken - jag använde 60X60 centimeter stora servetter så antingen borde jag ha valt en mindre modell på dessa Postgårdsromantik
Stekt abborre, syrade grönsaker, champingjoner, pariser potatis och en ört-smörsås Receptet för 4 personer. Ingredienser. Beräkna ca 130 g abborrfilé per person. 8 st gröna sparrisknoppar. Några morötter i skivor eller strimlor Christians mat och minnen, samlade recept
Abborre med pepparrotspotatis Bena ur småbenen som sitter i den tjockaste delen av abborrfilén. Pepparrotspotatis. Skala och skär potatisen i tunna skivor Matklubben.nu
Abborre, pepparrotsstekt, med avokado röra. Börja med att göra den kalla såsen. Dela, kärna ur och skala avokadon. Mosa den och blanda med övriga ingredienser till såsen Matklubben.nu
Abborre med kantareller och gräslökssmör Fräs kantarellerna i lite smör och ställ åt sidan. Salta fiskfiléerna lätt och vänd i ströbröd och stek dom sakta i en panna på medelvärme Matklubben.nu
Byxad abborre med kräft- och kantarellpytt Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Skär svampen i mindre bitar och stek den i smör i en stekpanna Matklubben.nu