Hacka jordnötterna grovt. Hacka lök och vitlök. Skär champinjonerna i skivor. Fräs i olja och låt svalna. Mixa svampfräset med kikärtor, sambal oelek och 1 tsk salt
Oj vilken gomiddag vi åt tidigare ikväll. Nu måste jag bara ge er en liten försmak av det hela, nämligen dom här champinjoner som jag gjorde som tillbehör till rätten
Tzatsiki. Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Åh, äntligen har jag provat sötpotatis. ). Gott, gott, gott. Jag gjorde biffar på sötpotatis och rötbets- och morotshack (resten från juicetillverkning)