Lägg i kycklingklubborna. 3 Gnid in kycklingklubborna med salt, peppar och dragon. 4 Sätt formen i mitten av ugnen och låt stå cirka 50–60 minuter eller tills kycklingen är färdig och potatisen är mjuk. Rör om och vänd kycklingbitarna 2–3 gånger under tiden. 4 st kycklingklubbor
Stek upp kycklingfärsen med gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong
Smörj en ugnssäker form och varva potatis, baconfräs, spenat, ost och kyckling. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 300 g kycklingkött, stekt eller grillat strimlat
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Det här är en väldigt uppskattad kycklingrätt som jag gjort flera gånger i olika varianter. Spenat kanske kan avskräcka, men hittills har jag inte hört någon som protesterat när jag serverat kycklingen