Frasig rödspätta med bakad purjolök, kokt potatis och brynt smör 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tillbehör. Skala och koka potatisen. 3. Purjolök. Dela purjolöken på längden och skölj ordentligt MatHem
Elsas Älsklingar - Kall inkokt lax, en sommarklassiker! Skär fisken i portionsbitar. Täck med smörpapper och låt fisken kallna i spadet. Sila lagen het över den okokta fisken, lagen ska täcka fisken med 1 cm Elsas Skafferi
Kall sås till panerad fisk Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn Matochbakverkstan
Fiskarhustruns fisksoppa 4 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk) 10 små gula lökar 2 msk smör eller margarin 1 burk hela skalade tomater (à 400 g) 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten) ev 1/2 dl vitt vin 1 tsk söndersmulad timjan 250 g räkor eller skalade (250 g motsvarar 100 g skalade) 1 dl vispgrädde finhackad dill Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Fiskkakor med dippsås Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Stek fiskkakorna i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida Hemmets Journal