Fisk

Fisk

  • 7 Recept
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Fiskarhustruns fisksoppa

Fiskarhustruns fisksoppa

4 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk) 10 små gula lökar 2 msk smör eller margarin 1 burk hela skalade tomater (à 400 g) 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten) ev 1/2 dl vitt vin 1 tsk söndersmulad timjan 250 g räkor eller skalade (250 g motsvarar 100 g skalade) 1 dl vispgrädde finhackad dill Lägg till i inköpslistan
Fiskkakor med dippsås

Fiskkakor med dippsås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Stek fiskkakorna i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida