Receptet är från våra vänner fam J. Kalkon har vi faktiskt inte provat på tidigare, annars har vi testat både struts, gås, vildand och jag vet inte allt
Receptet hittade jag på Ingelsta Kalkons hemsida, har ändrat något. Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen
Ja nu blev det lyxigt värre, men söndagsmiddagen ska vara lite speciell tycker jag. Dessutom kom vår härliga lergryta till användning och då blir maten automatiskt god tror jag
Här kommer äntligen receptet på Sebastians formidabla julkalkon. Receptet är från Pernilla Wahlgren. Fylld med massor och gott och till den serverades brysselkålsallad med granatäpple, god sås, tranbär i clementinhalvor och hasselbackspotatis
Detta recept kommer från mamma och den här såsen alltså. Receptet ger mycket sås men vi är riktiga såsmänniskor och den här såsen får det gärna bli rest på
Karl Johanssoppan får ni recept på en annan gång. En nästan 6 kg kalkon räckte knappt till oss. Nästa gång jag gör en till hela släkten så blir det 8 kg