Mitt i flytten åt vi på Subway och då slank en chokladkaka ner efter maten. ½ dl kakao. Blanda vetemjöl, bikarbonat och salt (till Daimkakorna även kakaon) i en separat skål och häll sedan ner blandningen i smörblandningen
Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Jag bakar ytterst sällan med ingefära (har hänt ungefär en gång), men då det har blivit riktigt gott förstår jag inte varför jag inte har gjort det igen
I de tredje glaset mätte jag upp lika delar mjöl, potatismjöl, kakao, plus 2 tsk bakpulver. Alltså 1/3 mjöl, 1/3 potatismjöl, 1/3 kakao och 2 tsk bakpulver. 1/3 kakao
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa