Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall
Blanda allt väl och sjud under ständig vispning tills det tjocknar. Häll upp i vattensköljd form, en stor eller portionsformar och ställ svalt att stelna
Det är en 1½ månad till jul men jag har redan fått smak för tomtegröt och julmust. Och för all del, skumtomtar hamnar titt som tätt i varukorgen de med
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute