Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Långlagad lammrygg med rödvin, tomater och rosmarin

Långlagad lammrygg med rödvin, tomater och rosmarin

Det här är en av de godaste lammrätter jag någonsin ätit. på heder och samvete intygar jag detta. I fredags fick jag tag på en fantastisk bit lammrygg hos Sandströms, och i söndags var det äntligen dags att tillaga den
Tarte flambée forestière

Tarte flambée forestière

Tarte flambée forestière är något jag levde på under min sommar i Strasbourg, som 12-åring. Denna pizza är typiskt för Alsaceområdet i Frankrike och ska helst tillagas i en vedugn, men det går också bra att göra den i en vanlig ugn med HÖG temperatur

Tjälknöl av vildsvin

 Jag stekte köttet i 75 graders ugnsvärme, och tog ut det ur ugnen när det var 70 grader. Nästa gång skall jag sätta ugnen på 65 grader, och ta ut köttet när det är 65 grader, så att det är rosa och mer som rostbiff