korvar 1

korvar 1

  • 1 Recept
Viltkorv, kålrot & rotselleri stuvade med äppelcider och dijon, fräst savoykål och örtgremoulata

Viltkorv, kålrot & rotselleri stuvade med äppelcider och dijon, fräst savoykål och örtgremoulata

Ingredienser, 4 pers4 viltkorvar1 litet huvud savoykål1/2 huvud kålrot1/2rotselleri1 burk creme fraiche1 msk grovkornig senap2 dl äppelcider eller öl2 kvistar var av timjan, rosmarin och oregano Skalet från 1/2 citron2 ggr 1 tsk äppelcidervinägervitpeppar, örtkrydda3+1 msk olivoljaGör så här. Rör i senapen* Repa kryddorna från stammen och kör med handmixer med olivolja, 1 tsk äppelcidervinäger. 4 viltkorvar. 1/2 rotselleri. 1 burk creme fraiche. 2 kvistar var av timjan, rosmarin och oregano Skalet från 1/2 citron. 2 ggr 1 tsk äppelcidervinägervitpeppar, örtkrydda