Kåldolmar med lingon och stekt potatis Hallojsan. Jag sitter just nu på ett X2000-tåg och är på resande fot under dagen, vad passar då bättre än att blogga lite Alla Goda Ting
Kåldolmar med gräddsås och lingon 1st vitkålshuvud. 500g blandfärs. 1st ägg. 1dl vispgrädde. 1+1dl kokspad från vitkålen. 3msk finhackad lök. 6g salt Världensbästa matblogg
Kåldolmar med sås och potatis. Skär ut stocken ur kålhuvudet och koka kålen i saltat vatten tills den börjar mjukna. Ta upp kålhuvudet och lossa försiktigt fina blad Lindas Goda
Mammas köttbullar Fukta händerna med lite olja och forma färsen till köttbullar. Bryn köttbullarna i smör i en stekpanna, inte för många åt gången, på god värme Hemmets Journal
Köttfärsbiffar med grönpepparsås Blanda havregryn, mjölk och potatismjöl i en bunke. Låt bland-ningen svälla 10 minuter. Fräs löken i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal