Jag tror att jag ha många recept som jag använde blåbär i mina bakverk. När jag ledigt från mitt jobb på restaurang eller jag är ledigt från mina fyra busiga barn läser jag alltid på matblog, jag gillar att prova baka någon nytt och jag älskar att titta på de fina bilderna av bakverk eller mat som de lägga i deras blogg
Jag har länge varit sugen på äkta gammeldagsa havreflarn med kräm i , så det passade perfekt att göra idag då jag hade prick det sockret som behövdes till dem
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
* Jag vägde mina ogräddade kakor, de vägde ca. Dessa amerikanska Chocolate chip cookies är galet goda. De är fullpackade med choklad och de är härligt mjuka, tjocka och en aning sega