-) Dessa bullarna gjorde vi dock igår redan och avnjöt en del av dem till dagens adventsfika. Nu är det jag och sambon som mår värst, barnen är bättre som tur är
Halvvägs genom andra advent och nu börjar julstämningen sätta sig. Dessutom blir det julbord i morgon, får se om det finns någon efterrätt som kan toppa dessa bullar
Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Fördela fettet med hjälp av en gaffel, tillsätt ägg och mjölk samt 6-7droppar bittermandelolja. Rulla till en längd på mjölat bakbord och skär den i ca 20 bitar. 6 rivna bittermandlar (jag använder bittermandelolja och fyllrr i 1 kryddmått samt droppar i ca 6-7 droppar i smeten ur det
30-40 stycken solskensbullar (beroende på hur stora du vill ha dem). Ca 1,5 dl socker 30-40 stycken solskensbullar (beroende på hur stora du vill ha dem)
Idag gjorde jag för första gången Rimbobullaroch dom vart farligt goda. Dessa kan man frysa in när dom är färdiga och bara ta fram och grädda i ugnen innan man ska ha dom
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna