1. Blanda allt utom ärter och nötter. 2. Koka i 12 minuter. 3. Blanda i ärter och nötter. 4. Servera, kanske med råris eller fullkornscouscous 1 tsk oregano
På barnen begäran valde vi denna rätt från Gröna kassen, som rätt nummer 2 i vårt lilla mattest. Vi fick känslan av vår och började tänka på kommande picnickar och utflykter
Denna gryta gjorde sambon i förra veckan. God vardagsmat. Det blev syrligt och gott med vinägern. Receptet var givetvis taget ur favoritboken "100 goda gröna rätter"
Mina all time favorite-biffar är dessa rödbetsbiffar från Veganmage. Ätes med fördel till kokt potatis och den ljuvligt goda gräddpepparsåsen ni ser receptet på nedan
Koka först linserna med lagerbladen, men utan salt, i ca 35 minuter. Under tiden. hacka och sautera löken tillsammans med den pressade vitlöken i en stekpanna