Hej härliga fredag. Solen skiner och det känns som att våren är på intågande. På flera håll i södra och mellersta Sverige är dygnstemperaturen över nollan och det tyder på vår
Så här gör du. 30 minuter. Vispa ihop ägget med mjölet och hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, vispa upp och låt smeten stå och svälla i en timme
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Skär filéerna i skivor och bryn dem på båda sidor i en stekpanna med matfett. Tillsätt ajvar relish, lätt crème fraiche, kycklingfond och låt köttet sjuda, ca 10 minuter