Bästa glutenfria pajdegen Det här blir verkligen en lyckad pajdeg för dina salta pajer. Äntligen har jag kommit på hur man gör en bra glutenfri pajdeg värd namnet Katinkas Kitchen
Supergod glutenfri paj med västerbottenost Sitter du och funderar över vad du ska bjuda på ikväll. Eller äta ensam framför brasan. Här kommer en favorit i reppris Cecilia Folkesson
Glutenfri Västerbottenost- och kantarellpaj Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Portioner. 4-6 personer. Pajdeg. – 100 g smör. – 2 msk olivolja Hälsa som livsstil
Glutenfri pajdeg/pajskal Äntligen har jag fått ihop en pajdeg utan gluten som smakar bra och som håller ihop. Här har ni receptet Smakfullt Ally
Västerbottenpaj med kantareller 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska)1 gullök, hackad1 rulle smördeg4 ägg1,5 dl créme fraiche, man kan använda gräddfil också3 dl riven västerbottenost1 dl hackad gräslökpeppar Rulla ut smördegen och klä en pajform Bakhörnan
Västerbottenpaj Värm ugnen till 200 grader. Pajdeg. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa, eller mixa i en matberedare Matklubben.nu