Tomas Heldaeus
Nyår

Nyår

  • 1 Recept
Jordärtskockssoppa med hasselnötscrunch och tångpärlor

Jordärtskockssoppa med hasselnötscrunch och tångpärlor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Jordärtskockssoppa 500 gram jordärtskockor 2 st Schalottenlök(ar) 2 msk Mat & Bak smör 2 dl vitt vin 3 dl vispgrädde 4 dl vatten 2 msk grönsaksbuljong 1 krm salt 1 krm svartpeppar Topping 100 gram jordärtskockor 1 dl rapsolja 1 krm salt 25 gram hasselnötter 4 tsk Tångpärlor 1 msk krasse 2 tsk olivolja 1 krm flingsalt 1 krm svartpeppar Köp receptet