Tina fisken om den är fryst och avlägsna fenor och huvud. Krydda rikligt med salt och citronpeppar. Stoppa ner fisken i plastpåse och låt ligga i kylen över natten
Jag tänkte dela med mig av en uppskattad förrätt från Hammenhögs Gästgivaregård. Har du en röklåda till hands är detta en enkel och god förrätt att göra
Hur är det, har ni omfamnat vårkänslorna som sveper över landet och kanske rent utav plockat fram och dammat av grillen, eller står den fortfarande kvar i sitt ide
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök