Lättlagad kyckling med en krämig och god dragonsås. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. Ställ in formen i ugnen på 170 grader och grädda tills kycklingen har en innertemperatur på 72 °C, ca 25-30 minuter. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé
Blanda ihop marinaden och lägg kycklingen tillsammans med marinaden i en plastpåse. Ta ut långpannan och lägg potatis och de skurna grönsakerna runtom kycklingen
Tina kycklingbenen. Servera till kycklinggrytan. Tillsätt rödvin, tomater, honung (eller 1 tsk socker), kycklingfond, vatten och tinade kycklingben. Låt grytan koka upp, sänk värmen och låt småkoka under lock ca 35-40 min tills kycklingen är klar. 566 kcal, 37g protein, 5g fett, 87g kolhydrater 1 kg Kycklingben Frysta. 4 msk Kycklingfond Buljong
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta