Kyckling

  • 16 Recept
Kycklingfilé med krämig dragonsås

Kycklingfilé med krämig dragonsås

Lättlagad kyckling med en krämig och god dragonsås. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. Ställ in formen i ugnen på 170 grader och grädda tills kycklingen har en innertemperatur på 72 °C, ca 25-30 minuter. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé
Lättlagad mustig kycklinggryta

Lättlagad mustig kycklinggryta

Bryn kyckling med lök och pressad vitlök på medelvärme. Bryn kyckling med lök och pressad vitlök på medelvärme
Halloumipanerad kyckling med grönt

Halloumipanerad kyckling med grönt

Vänd först kycklingbitarna i de uppvispade äggen och sedan i halloumiblandningen. Lägg kycklingen på en bakpappersklädd plåt
Mustig kycklinggryta

Mustig kycklinggryta

Tina kycklingbenen. Servera till kycklinggrytan. Tillsätt rödvin, tomater, honung (eller 1 tsk socker), kycklingfond, vatten och tinade kycklingben. Låt grytan koka upp, sänk värmen och låt småkoka under lock ca 35-40 min tills kycklingen är klar. 566 kcal, 37g protein, 5g fett, 87g kolhydrater 1 kg Kycklingben Frysta. 4 msk Kycklingfond Buljong
Gulli,s Kycklingfilé i ugnen

Gulli,s Kycklingfilé i ugnen

Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Servera med pressad potatis eller ris + grönsallad 3 kycklingfiléer
Kycklingfilé i rosépepparsås

Kycklingfilé i rosépepparsås

Stek kycklingfiléerna i smör, krydda med salt och peppar. 4 kycklingfiléer. 4 kycklingfiléer smör. Kycklingfilé i rosépepparsås
Grymt god och krämig kycklinggryta gjort på ”ingenting”

Grymt god och krämig kycklinggryta gjort på ”ingenting”

Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta