Oxfilé provencale oxfile med vitlökssmör Gör först vitlökssmöret. Hacka persilja och lägg i en skål. Skala och pressa i vitlök. Blanda med mjukt smör samt lite salt och peppar receptfavoriter.se
Oxfilé Provençale Special Aromblandning. Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Forma den i folie till en rulle Matklubben.nu
Oxfilé provencale God fortsättning till er alla. Nu är det åter vardag och lite mer rutin på dagarna även om det snart är helg igen… Kryddburken.se
Oxfilé provencale Sätt ugnen på 200°. Dela köttet i två bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör i en stor stekpanna Arla
Coeur de Filet Provençale Gör så här. Skala och skär potatisen i mycket tunna skivor. Skölj av den i kallt vatten och torka av den på en handduk invinitum.com
Oxfilé Provençale Vitlökssmör”Mortla" eller pressa vitlöksklyftorna. Blanda alla ingredienser. Smaka av och tillsätt mer vitlök om så önskas www.koket.se
Coeur de filet provençale 1. Skala och skär potatisen i tunna skivor, för hand eller i matberedare. Smörj en ugnssäker form med smör www.coop.se
Coeur de filet provencale Skär potatis i skivor. Bryn i smör och olja och massa vitlök i några minuter. Lägg över i en ugnsform och ha på mer vitlök, detta ska stå i cirka 15 minuter i ugn på 225 grader www.koket.se