Glass och fruset gott

Glass och fruset gott

Frysta efterrätter
Fryst mojito cheesecake

Fryst mojito cheesecake

Ingredienser Portioner. 12 bitar 100 g kokosolja 2 msk vit eller ljus sirap 250 g digestivekex 2 1/2 dl vispbar sojagrädde 300 g vegansk färskost 2 dl florsocker 1 1/2 tsk finrivet limeskal 1 1/2 msk färskpressad limejuice 1 dl finstrimlad mynta Topping 2 passionsfrukter 1 tsk finrivet limeskal Lägg till i inköpslistan
Glass med lemon curd och maräng

Glass med lemon curd och maräng

Ingredienser Portioner. 8-10 5 dl vispgrädde 1 burk sötad kondenserad mjölk (à ca 400 g) 2 dl lemon curd 2 msk färskpressad citronjuice Till servering krossade maränger Lägg till i inköpslistan
Crema | Recept från Köket.se

Crema | Recept från Köket.se

1 citron, zest efter smak 1 vaniljstång 450 g standardmjölk 70 g vispgrädde 20 g honung 90 g äggula 120 g rörsocker
Fyllda Kinderägg med Amarulaglass

Fyllda Kinderägg med Amarulaglass

Fyll chokladhalvorna med glassmetenoch frys i en halvtimme. Och så ett serietips längre ner på en riktigt bra serie på Netflix
Parfait med knäck och salt kolasås

Parfait med knäck och salt kolasås

Värm glassformens utsida och stjälp upp parfaiten, låt mjukna en stund i kylskåp. Glass är väl kanske inte det första man tänker sig mitt i vintern
Busenkel Stracciatella glass

Busenkel Stracciatella glass

Det enda man behöver är en bunke, elvisp och en burk/form att frysa in den i. Har ni sett den bus enkla hemmagjorda glassen i flödet på Facebook
Blåbärsglass med mascarpone

Blåbärsglass med mascarpone

Rör ner yoghurt och mascarpone i de mosade blåbären. Häll i glassmeten. Täck med plastfolie och ställ in i kylen