Skölj en förpackning med shiratakiris i ett durkslag i ca 30 sekunder. Lägg riset i en tjockbottnad, ganska liten kastrull tillsammans med grädde, sötning, salt, vaniljpulver och kanelstång
Provbakade lite idag och den här kakan blev riktigt god. Chokladrutor med smält choklad och kokos på. skulle egentligen serverats med en klick grädde men jag var bara nyfiken på hur själva kakan smakade
Ischoklad från Annahaeggman som tipsar om att ha ägg i smeten så blir den inte lika fet i munnen. Låter lite konstigt kanske men blir helt perfekt, blir lite tjockare och supergod
Gjorde supergoda protein-peanutbutter cups med Vanilla White Chocolate från Fitnessguru häromdagen. Tror jag åt typ 5 st på stört direkt när de var klara, haha
Många, inklusive jag själv, är väldigt förtjusta i PB2 (fettreducerat jordnötsmjöl). Jag blev helt kär i det under min tid i New York och var räddningen många kvällar när jag dietade och hade begränsat med kalorier att äta
Inriktningen blir ett hälsocafé med nyttigare kaffebröd, smårätter, välfyllda mackor och annat gott som passar alla som vill fika och äta naturligt, om det så är under beteckningen LCHF, Paleo, Rawfood eller Vegetariskt
Mintchokladfudge. Jag gjorde lite mer fudge, den här gången enligt receptet på chokladfudge men istället för vanlig mörk choklad i fudgesmeten så smälte jag ner mintchoklad