Mina kommentarer. En del recept är sådana man gärna återkommer till. Detta är ett sådant recept. Jag hittade det i Allt om Mat nr 3 1995, och jag vet att det publicerats flera gånger
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Mmm. Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Dagens lunch blev fisksoppa med torsk, paprika och kokosmjölk. Här kan man variera som man vill med grönsaker, skulle kunna tänka mig att ha lite röd chili eftersom jag tycker stark mat, men nu skulle barnen också äta så det blev utan