Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet i ett glas, häll på mjölken och skeda på skummet
Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet i ett glas, häll på mjölken och skeda på skummet
1. Brygg espresson och skumma mjölken. Häll först i mjölken i glaset och sedan Espresson. 2. Den fingerfärdiga kan använda några droppar av kaffet till att skapa ett vackert möster på toppen
2 portioner. 1. Värm mjölken i en kastrull till ca 65 o. Vispa tills det bildas ett skum. 2. Häll kaffet i en kopp och häll sedan i mjölken och skummet överst
2016-11-10 @ 13. 34 /. 2016 /. Mat & Bak /. Godaste latten. Jag har fixat farsdagpresent och tvättat, nu slappar jag en stund med en supersmarrig latte
Så blev det äntligen sommar med varma och soliga dagar. Vi har nästan 27 grader i skuggan. Och vad passar då bättre än denna svalkande och uppiggande dryck