Fiskgratäng Häll såsen över fisken. Gratinera i ca 20 minuter tills fisken är klar och moset fått fin färg. Potatismos Hemmets Journal
Ugnsbakad torsk eller hoki med spenat, samt ägg- och persiljesås, toppad med lyxiga handskalade räkor Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen Kjerstis mat och prat
Krämig dillpotatis med lax i form Lax var det här. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar. En gratängform med allt-i-ett Kryddburken.se
Kokt torskrygg med äggsås Även om jag inte är tokförtjust i fisk så är detta något jag gärna äter… Kanske mest för såsens skull för den är verkligen gudagod Kryddburken.se
Torskrygg i ugn med en såå god sås till Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen. Tillsätt vitvinsvinäger, vatten och fiskbuljong. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar Min Lilla Kokvrå
Paleo-recept: Torsk i saffranssås Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen. Ja men vad säger ni, ska vi fira alla nya besökare med ett fullständigt magnifikt middagsrecept catbje.se