Inlägget Roasted peaches dök först upp på theVeganista. God morgon. Idag är det fredag och min sista dag innan en veckas semester, det ska bli så himla skönt
Inlägget Vegostroganoff dök först upp på theVeganista. English below… Härom dagen blev jag av någon konstig anledning så himla sugen på ”korvstorganoff”
Under semestern är det lätt att tappa sina rutiner och efter Vansbrosimmet lyckades jag dra på mig en förkylning, så senaste veckan har jag varken varit speciellt aktiv eller orkat laga mat
Ett foto publicerat av @theveganista. Inlägget Sommar = Glass dök först upp på theVeganista. God morgon. Otroligt vilket fint väder vi har fått nu, i alla fall i Stockholm
Inlägget Chiapudding med blåbär dök först upp på theVeganista. Hallå där. Denna våren känns det som att jag har varit på språng och igång med saker hela tiden, vilket gör det väldigt lätt hänt att komma bort från sina bra rutiner, som regelbunden träning och bra mat
Inlägget Vegansk lasagne dök först upp på theVeganista. Äntligen hemlagad mat. En riktigt mumsig vego-lasagne dessutom, fullproppad med nyttiga godsaker som linser, bönor och spenat
Inlägget Chokladdoppad lakrits med havssalt dök först upp på theVeganista. Mitt absoluta favoritgodis, all time, är chokladfabrikens choklad med lakrits och havssalt
dök först upp på theVeganista. Hej alla fina läsare. Vilken vecka jag har haft. Jag har hunnit med att äta supergod mat på Brasserie Godot, varit på bröllop för finaste vännen, firat min födelsedag med en supergod chokladtårta (recept kommer längre ned) OCH haft tenta i cellbiologi
Inlägget Raw Maca & Chiabollar dök först upp på theVeganista. God morgon. Äntligen är det fredag. Idag är det inte heller någon vanlig fredag, jag och min sambo ska nämligen ut och käka middag och fira min födelsedag så där lite i förväg
God kväll och glad påsk så där några dagar senare. Den här påsken spenderades bland annat med min fina vän som inom kort ska bli fru, och det firade vi med en helt underbar möhippa
God kväll. För mig är det inte rätt väg att gå att helt välja bort ”godis”. Istället för att förbjuda saker att äta är det bättre att hitta bättre alternativ som man själv tycker om och som kroppen mår bra av
Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. Men ni behöver inte oroa er, vi tjejer kommer inte att sluta här utan nya spännande saker är på gång
Muhammara (eller mhammara) är en paprikadipp som ursprungligen kommer från Syrien. Muhammara fungerar bra som dipp för bröd eller som pålägg, men också supergott tillsammans med falafel
Frukost när den är som bäst. Det vill säga god och väldigt lätt att göra. Denna frukost innehåller inte många ingredienser, och är både mättande och näringsrik
God morgon världen. Äntligen är det måndag igen, och det betyder nytt recept för Gröna Februari. Jag blir alltid lika peppad varje gång jag tänker på vilka underbara tjejer som jag gör detta med