Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Vegetariskt är inget vi i vanliga fall äter här hemma hos oss, men inspirerad av allt fler som väljer att äta vegetariskt ibland, och med en dotter som allt mer intresserar sig för djur, natur och vår miljö, så har tanken fötts att börja införa en vegetarisk dag på vår veckomeny
1 msk tomatpuré. 2 burkar tomater, krossade. 4 dl crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater. Tillsätt tomatpurén och tomaterna och låt puttra ca 10 min. Varva röran med crème fraiche och lasagneplattor i en smord form ca 20x30 cm, avsluta med ett varv tomatröra. 1 msk tomatpuré. 2 burkar tomater, krossade. 4 dl crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater
Vi är alldeles för dåliga på vegetarisk mat här hemma så igår lagade jag kikärtsbiffar. Jag har inlett projekt vegetarisk middag minst en gång i veckan
Det här är nog det godaste jag åstadkommit på länge. En grön hummus på en massa goda och näringsrika råvaror som passar bra som tillbehör eller som dipp