Skär kycklingen i bitar och lägg över på salladenDela avocadon och lägg på bitarna på fatet. Recept4 personer 3 dl couscous5 dl vatten1 tsk salt1 msk olivolja2 stora kycklingfiléerpaprikapulver, rökt om du hittarmalen kryddpepparsalt och peppar Örtdressing 1 Chili Koriander, nästan ett helt knippe, spara lite till dekoration100 gram spenat2-3 salladslökar 1/2 kruka färsk mynta2msk olivolja1/2 pressad limesalt och pepparTillbehör1 röd paprika1 gul paprikaMango motsvarande en hel färsk 1 avocado50 gram fetaostpressad limeFärsk chili2 msk matlagningsyoghurtKoka couscousen enligt anvisningar på paketet. 2-3 salladslökar
Dela och kärna ur en avocado, gröp ur den bitvis med en tesked och fördela bitarna över salladen. Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka strimlor och fördela över salladen