Strålande mat från "Fukushima"

Kikärtspuré 3 dl Kikärter 1 st blad Japansk Kumbualg Blötlägges 12 tim i 8 dl vatten Koka det i sedan i tryckkokare 30 min eller i vanlig kastrull 40 min Gör en lök nituké på 1 st gul lök 2 st klyftor vitlök (grovhackad) Smält detta i olivolja (låg värme) Tillsätt ”Tahin”(rostade sesamfrön mixade ihop med olivolja o salt). Krydda med salvia, apelsinskal från 2 st apelsiner ta sedan saften o häll i stekpannan 1 msk ättika och 1 msk Garam Sala krydda 1 tsk salt o en msk fransk senap låt sjuda under lock på hög värme. Stek en dl torkade kantareller i vitlökssmör o en tsk vitpeppar låt det sjuda på hög värme i en dl vatten + en tärning grönsaks buljong o en tärning hönsbuljong. Slå nu ihop allt med kikärtorna o låt det koka ytterligare 15 min. Låt svalna o passera i mixer till en puré. ”Skitgått” på macka o annat tillbehör ”fri hopp o lek”!