Sätt ugnen på 200°. Smält smöret. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt det smälta smöret. Skrubba citronen och apelsinen och riv skalet fint, tillsätt det till smeten
Mastigare tårta får man leta efter, hyper-chokladig är nog ordet som beskriver den bäst. Dela tårtan i två bottnar och bred på ett tjockt lager chokladganach mellan bottnarna, runt och på tårtan innan servering
Hejsan. Vad kul att du hittade hit. I denna bloggen kan du hitta massa smarriga recept. Läsa om mitt liv som bagare/konditor och lite annat smått och gott
Nu är min nyårstårta näst intill färdig. Det blir en trippel chokladmousse tårta på browniebotten. Jag älskar choklad, och kände för att göra en moussetårta denna gången
Choklad och jordgubbar är ju en klassisk kombination så tänkte varför inte testa de i en tårta. Tillsätt smöret tills de smälter och sedan låt de svalna lite innan du häller på tårtan