2 tsk bakpulver. 2 tsk bakpulver. Idag är det 1 maj och det är dags att fira in våren (bland annat…). Leila Lindholms sega kladdkaka från ”a piece of cake” är en av alla fantastiska kladdkakor och passar väl utmärkt en dag som denna
Häll degen i en smord bakform, ca 1,5 liter. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Gott glutenfritt bröd med havre som ger mycket fibrer, vitaminer och mineraler
Idag kände jag mig lite oinspirerad och bläddrade därför i Allt om mats Julspecial 2009. Där hittade jag recept på Tryffeltårta med choklad och saffran, och blev sugen på att testa det
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner mjölblandningen. Häll smeten i en smord bakplåt. 4 tsk bakpulver. Jag älskar verkligen den här glasyren, skulle lätt kunna äta upp den utan kaka, supergott men inte så nyttigt kanske
Blanda kokosnötsmjöl, fiberhusk, bakpulver och kardemumma i en skål, och rör sedan ner det i smeten. Receptet på bullarna kommer från boken Baka med LCHFMandelmassa gör jag lite på känn
Blanda ihop mjöl, bakpulver, mandelmjöl och vaniljsocker. En smakupplevelse som tar en tillbaka till tidigt 1900-tal, tänker på min gammelmormors syjunta där damerna samlades, sydde, skvallrade och mumsade på denna kaka. 1 tsk bakpulver. 1 tsk bakpulver