Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Jag brukar skiva ner det nybakt (och avsvalnat) och sedan frysa ner och ta upp efter behov
Detta bröd är både gluten och mjölkfritt25 g jäst4 dl havremjölk1 msk fiberhusk1 tsk salt3 msk olja4 dl havregryn4,5 dl glutenfri Fin Mix, semperVärm mjölken till 37 grader
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Den här kolan kokade jag och min syster i veckan, den smakade helt fantastiskt och jag ska absolut koka den igen, kanske till julafton då vi ska ha knytkalas, jag tar givetvis med mig något sött