Låt bröden kallna på galler under duk. Låt bröden jäsa under duk ca 30 minuter. Stjälp ur bröden och ställ tillbaka dem på gallret i ugnen ca 5 minuter så att de blir torra på sidytorna. 1 msk brödsirap. 25 g jäst 1 st krossade tomater 1 dl vatten 2 tsk salt 1 msk brödsirap 2 msk flytande margarin 4 dl grahamsmjöl vetemjöl ca 10 dl special Pensling och garnering
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Ibland verkar det som om jag inte gör annat än bakar limpor, men eftersom jag bakar i stort sett allt bröd som vi äter (och vi äter ganska mycket bröd), så blir det en ständigt återkommande uppgift att fylla brödlådan och frysen
Rågbröd med pocherat ägg, rökt lax och pepparrot Cook Time. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås