Maränger. Vispa äggvitorna med elvisp i en rostfri bunke tillsammans med hälften av strösockret. Tillsätt resten av strösockret när äggvitan börjar bli fluffig och vispa på hög hastighet till ett fast skum
Denna jättegoda rätt lagade maken igår och den får betyg 5. Ingredienser 4 portioner500 g fläskfilé5-6 soltorkade tomater1/2 kruka basilika50 g färsk parmesansalt och peppar1 pressad vitlöksklyfta4 skivor parmaskina smör/olivoljaBalsamsås2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorsalt och pepparGör så här
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fick fint besök från vårt kök igår. ) Som ni såg så blev det en del shoppat, men så är det också snart 3 år sedan vi var där sist