Skala och skär gulbetorna till kvartar. Koka dem mjuka i saltat vatten i cirka 20-30 minuter. Skrapa ur passionsfrukterna och ha ner i en mixer tillsammans med olivolja
Finhacka fetaosten. Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas. Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra
När man inte har något kök att fixa mat i så blir det ju lätt lite halvtrist. Matburkar och de vet man ju att de innehåller ju inte den godaste maten (för den tar ju slut)
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt