Riktig gammeldags mazarinkaka Mal sötmandel och bittermandel. Vispa ägg och socker, tillsätt mandel, det smälta margarinet, mjölk och vaniljsocker Matklubben.nu
Mazarinkaka Rör margarinet mjukt med sockret. Det uppvispade ägget, vaniljsockret och den oskållade, malda mandeln tillsättes Matklubben.nu
Matkinas mazarinkaka Blanda alla torra ingredienser först och rör sedan ner mjölk, ägg och margarinet i smeten. Häll smeten i en smord och bröad sockerkaks form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 40-50 minuter Matklubben.nu
Glasyrkaka med vinbärsgelé Ugn. 175 C°. Rör matfett och socker riktigt ljust och poröst. Tillsätt äggen ett och ett under fortsatt kraftig omrörning Matklubben.nu
Gammaldags mazarinkaka Mal mandeln. Vispa ägg och socker. Rör ned mandeln i smeten,tillsammans med mjölken. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsockret och tillsätt det Matklubben.nu