Grahamsbröd (bakmaskin) Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram. 5 dl vetemjöl. 2 dl grahamsmjöl. 1 dl solrosfrön Matklubben.nu
Lingonbröd för bakmaskin Häll ner jästen så att den hamnar längs bakskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med vattnet förrän knådningen påbörjats Matklubben.nu
Ölbröd i Bakmaskin Börja med ölen, sedan salt socker och rapsoljan. Därefter lägger man i vetemjölet och rågmjölet. Till sist kommer jästen Matklubben.nu
Saftigt bröd bakat i bakmaskinen Saftig limpa. 3 dl vatten. 1 dl lingonsylt. 1 msk rapsolja eko. 1 msk mörk sirap. 0. 5 dl eko linfrön. 5 dl eko rågsikt FikaErica
Morotsbröd till bakmaskinen Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter FikaErica