Fisk

Fisk

  • 5 Recept
Kyckling och ädelostgratäng

Kyckling och ädelostgratäng

Gör så här. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form

Fisk och skaldjursgratäng

Lägg fisken i mitten. Häll resterande av såsen över fisken i mitten. 1 Koka fiskfilén en stund och låt den rinna av (detta kan skippas men låt då gratängen gå längre i ugnen). 6 Ställ in formen i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter (dubbel tid på tinad men okokt fisk), tills gratängen är genomvarm och fått fin färg (och fisken är färdig). 400 gram fiskfilé(er)

Fisk i vitvinssås

Lägg fiskfiléerna i en smord ugnsfast form. Du kan även sjuda filéerna tillsammans med lite av fiskbulongen i en låg vid gryta ca 10 minuter. 300 gram fiskfilé(er). 5 dl fiskbuljong
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den