Lägg fisken i mitten. Häll resterande av såsen över fisken i mitten. 1 Koka fiskfilén en stund och låt den rinna av (detta kan skippas men låt då gratängen gå längre i ugnen). 6 Ställ in formen i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter (dubbel tid på tinad men okokt fisk), tills gratängen är genomvarm och fått fin färg (och fisken är färdig). 400 gram fiskfilé(er)
Lägg fiskfiléerna i en smord ugnsfast form. Du kan även sjuda filéerna tillsammans med lite av fiskbulongen i en låg vid gryta ca 10 minuter. 300 gram fiskfilé(er). 5 dl fiskbuljong
Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den