Och jag tycker det är jättemysigt att sita med något gott framför TV. Skillnaden nu är att jag minskat mängden havregryn och använder sötströ istället för socker
Hacka bananen, nötterna och dadlarna. Här kommer det superenkla receptet jag just hittade på i brist på att det inte fanns något gott hemma alls att svulla i sig ikväll
Jag tycker det smakar lika gottoch det är såklat lika enkelt att göra. När jag var liten var det en klassiker, och jag och mina vänner svängde rätt ofta ihop en chokladbollsdeg
I Viktväktarnas folder ”Veckans viktiga” finner man många bra tips och fina recept. Jag hade lite bråttom när jag gjorde detta och tänkte inte på att smula sönder oreganon innan jag blandade den med de övriga kryddorna
De har en god smak av choklad och de känns på nåt sätt lite nyttigare än vanliga småkakor. Mamma la på en bit mörk choklad smaksatt med mint, efter gräddning och det var pricken över i
*Häll , socker, lakritspulver och kakao i en kastrull innan du sätter den på plattan och blanda väl. Sen häller du i grädde och sirap och sätter kastrullen på plattan
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kan inte påstå att jag är någon flitig användare av lakritspulver, burken med lakritspulver som jag köpte i våras för att göra hallon- och lakritsglass har nämligen stått orörd sedan dess, men härom dagen kom jag över ett recept på kladdkaka med lakrits som fick mig att ta fram och damma av den bortglömd burken med lakritspulver igen